Kom ook werken bij Alles Online

Bij AllesOnline werk je in een jong team van getalenteerde, sociale en open-minded mensen voor een breed scala aan klanten. Ene moment werk je drie maanden aan één project van bijvoorbeeld Engie, Thuiswinkel of Cargill. Ander moment pak je één groot project op en doe je daarnaast nog vijf kleine projecten. Zo blijft het werk afwisselend.


Momenteel bouwen we met een team van twaalf collega's samen aan het succes van AllesOnline. Dit doen we met veel plezier. We houden de werksfeer graag informeel, de lijnen kort en behandelen iedereen gelijk. Daarbij vinden we het belangrijk dat je de ruimte krijgt om zelfstandig jouw werk in te delen en waarderen we het enorm als je jouw mening aan tafel brengt in de keuzes die we maken als het gaat om projecten.


Mis je momenteel afwisseling en doorgroeimogelijkheden bij jouw huidige werkgever? Of ben je gewoon toe aan iets anders? Lijkt het je geweldig om echt impact te maken? En wil je dat samendoen met een gemotiveerd team, waar je veel gaat leren, mooie stappen gaat maken en samen successen viert? Sluit je bij ons aan en laten we samen een mooi avontuur beleven!

Stefan Grevelink

Eigenaar & Lead webdeveloper

Rob de Melker

Eigenaar & Media specialist

Wilco Kuijper

Webdeveloper

Kevin Groenendijk

Webdeveloper

Annelies Dekker

Webdeveloper

Marsha Lubbers

Grafisch Vormgever

Marja ter Maten

Grafisch Vormgever

Eleonora Skalonjic

Grafisch Vormgever

Karolien Swets

Grafisch Vormgever

Lisa de Keijzer

Grafisch Vormgever

Judith Tahitu

Administratie

Bas van Brecht

Video animatie

Kevin van Dijk

SEO specialist