Full Stack Developer

Solliciteer nu

Full Stack Developer

Heb jij minimaal 3 jaar ervaring als full stack developer? Wil jij jouw functie voor een grootdeel zelf vormgeven? De nieuwste technieken uitproberen? En onze organisatie hogerop tillen? Dan is het goed dat je dit leest. We zijn voor deze vacature op zoek naar jou!

Full-time · Nieuwerkerk aan den IJssel
Functieomschrijving

Als developer binnen ons bureau zorg je ervoor dat de klanten die ons inhuren altijd tevreden zijn. Hoe doe je dat?

 • Met jouw communicatieve vaardigheden zorg je ervoor dat het klantcontact goed verloopt
 • Jouw innovatieve ideeën zet je om in goedwerkende oplossingen
 • Je maakt junior developers met jouw ervaring en talent elke dag beter dan gisteren


Over AllesOnline

Bij AllesOnline werk je in een jong team van getalenteerde, sociale en open-minded mensen voor een breed scala aan klanten. Ene moment werk je drie maanden aan één project van bijvoorbeeld Engie, Thuiswinkel of Cargill. Ander moment pak je één groot project op en doe je daarnaast nog vijf kleine projecten. Zo blijft het werk afwisselend.

Momenteel bouwen we met een team van twaalf collega's samen aan het succes van AllesOnline. Dit doen we met veel plezier. We houden de werksfeer graag informeel, de lijnen kort en behandelen iedereen gelijk. Daarbij vinden we het belangrijk dat je de ruimte krijgt om zelfstandig jouw werk in te delen en waarderen we het enorm als je jouw mening aan tafel brengt in de keuzes die we maken als het gaat om projecten.

Mis je momenteel afwisseling en doorgroeimogelijkheden bij jouw huidige werkgever? Of ben je gewoon toe aan iets anders? Lijkt het je geweldig om echt impact te maken? En wil je dat samendoen met een gemotiveerd team, waar je veel gaat leren, mooie stappen gaat maken en samen successen viert? Sluit je bij ons aan en laten we samen een mooi avontuur beleven!


Wat neem je mee als full stack developer?

Je bent creatief, daagt jezelf uit en haalt het beste uit elk project. Omdat het in je zit en trost wilt zijn op het resultaat. Ook lijkt het je leuk om collega's vooruit te helpen.

Verder neem je mee:

 • HBO werk- en denkniveau;

 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;

 • Goede beheersing van HTML(5), CSS en Javascript;

 • Ervaring met React, VueJS of Laravel is een pré;

 • Goede beheersing van het Nederlands in woord en geschrift;

 • Een flinke dosis nieuwsgierig om nieuwe technieken uit te zoeken, testen en uitproberen.


Voor deze rol bieden we je het volgende

 • Een uitdagende fulltimebaan bij een groeiend en gezond internetbedrijf met veel vrijheid en verantwoordelijkheid;

 • Een marktconform salaris;

 • Reiskostenvergoeding, Individueel pensioenplan, Macbook, mogelijkheid om thuis te werken en leuke opdrachten;

 • Opleiding- en cursus mogelijkheden, zodat je kunt meegroeien met ons bedrijf;

 • Gezellige bedrijfsuitjes (wanneer het weer mag), pizza avonden, heerlijke koffie, een leuke werkplek waarin je jezelf kunt doorontwikkelen en nog veel meer!


Word jij onze nieuwe collega? Stel je aan ons voor door nu te solliciteren. Doe dat wel voor 15 april 2021, zodat we jouw sollicitatie kunnen meenemen in de eerstvolgende ronde. Nadat je hebt gesolliciteerd, ontvang je binnen 2 weken onze reactie. In een minst gunstig geval ontvang je een afwijzing per mail. In een gunstiger geval is dit een uitnodiging voor een telefonische intake. Zijn we na de intake allebei onverminderd enthousiast, dan plannen we een vervolgafspraak in!

Heb je vragen over de werving en selectieprocedure? Voel je vrij om met onze recruiter Adam Lemrany te schakelen via 06-85889659 of adam@bruggnaarwerk.nl.